tiistai 20. toukokuuta 2014

Kesätrendi 2014

Moi!

Tosi monissa lehdissä on näin kesän alla esim. kesän 2014 festarityyli aiheisia kuvakollaaseja. Päätin tehdä ihan oman tänne mun blogiin! Aiheena kesäkengät! Esittelen tässä vähän mun kesäkenkiä, niin näätte niistä sitten, mitkä on tosi trendikkäitä tänä kesänä (ainakin mun mielestä ja mähän olen siis tosi trenditietoinen! ).

Joten tässä näitä ois!



Lenkkarit nro 1




Lenkkarit nro 2. 






Varvassandaalit



Eli siis: jos joku ei vielä tajunnu, niin kesän ykköstrendi kengissähän on se, että ne on vähän reikäset ja rikki! Lenkkareissa tää on ainakin todella kätevä, tuuletus pelaa, eikä haise jalkahiki! Lisäks sukatkin tulee pestyä, jos astuu lätäkköön!

Suosittelen, että otat sulle kans tämän kesätrendin 2014 käyttöön! Näillä vinkeillä oot taatusti se kaupungin/festarien/bileiden/bönden trendikkäin tänä kesänä! ;) 

xoxo Elisa










2 kommenttia:

  1. Eih tää sun blogi ei oikeen toimi nyt. Tai tää vaikuttaa että olisit oikeesti tota mieltä ku ei tästä saa sellasta satiirista kuvaa. Jos haluisit että tää olis just satiirinen lifestyle blogi nii alota vaikka siitä että muokkaat tän sellasten peruslifestyle blogien näköseks.

    VastaaPoista
  2. Elisa! Kaipailen jo uutta postausta :3

    VastaaPoista