lauantai 5. heinäkuuta 2014

USA

Moiiiip!

Terkkui Jenkeistä! Oltiin siel porukiden kanssa lomal. Oli toooosi jees! Laitan tänne ostospostausta kunhan vaan ehdin (koska kaikkia kiinnostaa, mitä mä ostin! ).

Käytiin siis Washingtonis, New Yorkis ja Bostonissa. Nykki oli varmaan siistein, kun siel on kuvattu kaikkii leffoi ja se on muutenki niin fashion kaupunki! (koska fashionistahan mä ymmärrän niin paljon).

Laitan tähän viel pari kuvaa, ku kävin Bostonis Starbucksis! Ja hahah, mun nimi tietty kirjotettiin väärin (Aliza) ja siitähän piti sit ottaa toooosi mont kuvaa! XD


Iced Coffee Vanilla !! uuu, Starbucks <3 
Vähän vietettiin läskilauantait XD 

Elisa = Aliza XDXD 

Ei oo kauheesti muita kuvii tuolt lomalta, kun eihän me missään rantakohteis käyty. Tai no, Nykist on pari kuvaa musta, mut niis mul on hiukset huonosti, niin en sit laittanu niit tänne. Tää Starbucks oli kuitenki niin tärkee nähtävyys (koska haloo, aito jenkkistarbucks!!?) niin piti laittaa tänne!

Nyt pitää lopetella! Ostospostausta tulossa piakkoin siis!

CU!
xoxo Elisa











2 kommenttia:

  1. Omg Starbucks! <3<3<3 ootan niin paljon ostospostaust, kai siel on ees parit Hollisterit? (eli loistava postaus jälleen Elisaiseni! :D onko toi red velvet cupcake vai kuvittelenko omiani?)

    VastaaPoista
  2. On red velvet ihan oikein kuvittelit! ;) ja katotaan onko hollisteria haha :D

    VastaaPoista