maanantai 3. helmikuuta 2014

Random Pics

Moips!

Mul on ihana viikonloppu takana, vaikka en mitään niin ihmeellistä tehnykkään. Perjantaina oli lyhyt koulupäivä, vaan yks opintokäynti. Sen jälkeen meninki viettää viikonlopun kotiin kotiin porukoiden luo. Iltapäivällä menin pelaa lätkää parin kaverin kaa ja illal menin viel käymään meijän seurakunnan nuortenillassa.

Lauantaina siivosin ja näin kans yhtä kaverii, joka opiskelee Kuopiossa (siks nähään aika harvoin). Sunnuntaina kävin parin koulukaverin kaa hiihtää ja olinki sit sen jälkeen niin puhki, et äiti käski jäädä viel yheks yöks. Ihan hyvä et jäin, pääsin saunaan! Sori et viikonlopulta ei oo kuvii )):

Tänään oli vaan yks luento, eli kouluu 9-12.00. Käytiin sen jälkeen parin luokkalsien kaa Subis syömäs. Nyt kotona ois pitäny lukee viel vähän tenttiin, mut se ei oikeen edisty. Lähen viel illal pelaa ultimatee, sitä odotellessa.

Iskä ja äiti oli laittanu mulle safkaa mukaan kotoa. Siks tänään oli vähän "parempaa" ruokaa: kanaa schwarzwaldin kinkulla ja salvialla, risottoriisiä, valkoviinikastiketta ja salaattii. nam nam!

#ilovefood


 Päivän asu ehti taas vaihtua kun tulin kotiin, ni otin sit (huonon) kuvan täst oloasust:
                                           
                                        Huppari - Puma 
                                        Housut - Intersportin hiihtoaluskerraston fleecelegginssit
                                        Tossut - Kappahl 

Sit pari tällästä teinipeili kuvaa, jotka ei millään tavalla liity tähän mun muuhun päivään, mut pitäähän niitä tänne laittaa, et voitte sit kattoo mun pärstää eri suunnista vaikka kuvat on muuten ihan samanlaisia... Ja kamera, anteeks järkkäri, täytyy tietty tunkee kuviin mukaan!





Vähän täytyy olla duckface (ja tosi taiteellinen kun otin mustavalkosena!) 


CU soon!
xoxo Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti