perjantai 7. helmikuuta 2014

Fuksiaisista

Moi!

Olin keskiviikkona fuksiaisissa. Kyseessä ei ollu "omat" fuksiaiset, ne mä missasin syksyllä. Nyt tuli kuitenkin tilaisuus kokea, mitä fuksiaisilla oli antaa, kun Helsingin Diakki järjesti fuksiaiset!

Lähettiin suoraan koulusta kohti Helsingin Diakkia. Siellä saatiin ryhmille tehtävälapassit ja lähettiin kiertään Helsingin Kallion baareja tehtävien perässä. Meitä oli Granin Diakista varmaan 3 joukkuetta.

Kierrettiin koko ilta Kalliota ja käytiin varmaan 7 eri baarissa tehtävien perässä. Esimerkkeinä tehtävistä oli alias, räppi (ilman liikkeitä) johon piti sisällyttää random sanoja (meillä tukehtuminen ja teemu selänne esim.), speden spelit, mölkky jne, jne. Oli kyllä ihan mahtavan hauskaa! Ja parasta kaikessa, Grani vei fuksiaisten voiton (hyvä tiimi Aah!)!! In your face Helsinki (kaikella rakkaudella <3)! ;)

Jatkot oli järjestetty Kaisaniemen Molly Malone'sissa. Onneks seuraavana päivänä ei ollu koulua kauheen aikasin, niin ei haitannu että jatkoillakin viivyttiin melko pitkään.

Seuraavaks vielä vähän kuvia. Fuksiaisista ei oo, kun ei ollu siellä kameraa mukana (= ei mahtunu laukkuun mitään ylimäärästä).


Tässä päivän asu (tai siis keskiviikon asu).

Saanko esitellä: pistorasia!

Paita- Ginatricot
Haalarit- DIAK!! 
Sukat- en muista 

Haalarimerkkejä! Vaikka oonkin vasta fuksi, niin hankin kuitenkin ton fossiilin ;) 

CU soon! 
xoxo Elisa 

2 kommenttia:

  1. Tän sun bloginhan piti olla sellanen satiirinen mutta ei oikeen välity se! Tai vaikuttaa siltä että ihan tosissaan postailet. Vedä vähä enemmän överiks ;)

    VastaaPoista
  2. pyrin korjaamaan asian asap! ;)

    VastaaPoista